fbpx
Mol Partnerkártya 2020-02-11T12:31:38+00:00

 

MOL Partner Kártya Agrárközösség partnerek részére

Az Agrárközösség partnereként most 5 darab MOL Partner Kártyát rendelhetsz!

(Egy igénylőnek egy kártyát tudunk átadni – egy e-mail címmel egy regisztráció lehetséges!)

Tankoljatok olcsóbban!

Tankolj 7-17 Ft/l-el olcsóbban! Igényelj MOL Partner Kártyát és minden magyarországi MOL töltőállomáson az üzemanyagok töltőállomási árából: bruttó 6 Ft/l (+1 multipont), a prémium üzemanyagokból 12 Ft/l (+5 multipont) kedvezményt kapsz, ha tankolásnál bemutatod MOL Partner Kártyádat.
Ezen felül a kártya 10% kedvezményű gépi autómosásra is feljogosít, valamint egyéb vásárlások esetén minden 100 Ft után 1 multipontot írunk jóvá.

A MOL Partner Kártya egyúttal Multipont kártya is, így ha tankolásnál gyűjtöd és később beváltod pontjaidat, összesen 7 -17 FT/l kedvezménnyel tankolhatsz, ha a multipontjaidat is beváltod.

Szeretnél ilyen kártyát?

Egyszerűen töltsd ki az alábbi űrlapot annak a személynek az adataival, akinek a kártyát szeretnéd igényelni, küld el nekünk és postai úton eljuttatjuk a MOL Partner Kártyát! Ha még nincsen Agrárközösség kártyád, akkor kattints ide és igényelj most!

Az utolsó mezőbe írd be az Agrárközösség partnerének nevét . Egy Agrárközösség partner 5 db Mol Partner Kártyát igényelhet. Fontos, egy e-mail címmel egy regisztráció lehetséges, tehát ahány kártyát igényelsz, annyiszor töltsd ki az űrlapot a megfelelő adatokkal!

Fontos! Kérjük figyelj rá, hogy ha több kártyát igényelsz, mindegyikhez más adatokat (név, e-mail cím, telefonszám) kell megadnod, csak a cím egyezhet! Légy szíves olyan postacímet adj meg, ahol valóban nézik a postaládát!

Az alábbi űrlap kitöltésével hozzájárulsz, hogy a MOL Nyrt. az adataidat a Multipont Zrt. és a kártyagyártást végző, külső megbízott Nyomda számára szolgáltasd, adataid felhasználásával MOL Partner Kártyát állítson ki. Adataid megadásával elfogadod, hogy a kedvezményajánlatok meghatározásához adataidat üzleti tevékenység folytatásához felhasználhassák.

Kérjük itt töltsd ki az adatokat, majd nyomd meg a küldés gombot!

BIZTOSÍTSD BE A HELYEDET! -1270 Days 16 Hours 5 Minutes 50 Seconds
Jegyvásárlás