fbpx
Legyen Ön is az Agrárközösség tagja! 2017-12-11T12:16:14+00:00

Legyen Ön is az Agrárközösség tagja!

Segítünk növelni a gazdaságában megtermelt hasznot és csökkenteni működési költségeit!
Több mint 40 fős szakértői csapatunk már 9 éve áll az Ön rendelkezésére.

Legyen Ön is az Agrárközösség tagja és használja ki a tagsággal járó előnyöket és kedvezményeket! Értesüljön mindenről idejében, ellenőrizze, hogy szakmai csapata jól végzi-e a munkáját!

Ennyi ideig “tart az ajánlat”:

[ujicountdown id=”Avada” expire=”2022/09/12 00:00″ hide=”true” url=”” subscr=”” recurring=”1″ rectype=”second” repeats=””]

Így támogatja Önt az Agrárközösség abban,
hogy gazdaságát megbízható információk birtokában fejleszthesse!

Már most döntöttem: érdekel!

Agrárközösség tagként önnek ezt nyújtjuk:

 • Személyre szabott pályázatfigyelés telefonos értesítéssel, ingyenes konzultációval 

 • Pályázati Hírlevél 2 hetente aktuális, pontos, hiteles pályázati információk első kézből 

 • Szakértői cikkek (Adózási, jogi, adminisztrációs, növényvédelmi, agrárfinanszírozás témakörökben 

 • Részvétel Szakmai napjainkon (Előadások: Mezőgazdasági szakjogász, adószakértő, pályázati szakértő, hitel szakértő, szaktanácsadó, növényvédelmi szakértő). 

 • Részvétel Gazdanapunkon (kapcsolatépítés, élményprogramok, nyereményjáték, korlátlan étel-italfogyasztás) 

 • Kedvezmények partnereinknél: 5-20 %-kal olcsóbban vásárolhat gépet, inputanyagot, szolgáltatást, üzemanyag és telefon kedvezmények

 • Személyre szabott pályázatfigyelés

  telefonos értesítéssel, ingyenes konzultációval

 • Prémium szakmai hírlevél

  2 hetente aktuális, pontos, hiteles pályázati, agrár jogi, mezőgazdasági adózási információk és friss terményárak első kézből 

 • Online tudásbázis

  Adózási, jogi, adminisztrációs, növényvédelmi, agrárfinanszírozás témakörökben szakértőink által írt exkluzív anyagok, előadásaink videofelvételei

 • Részvétel Szakmai napjainkon

  Előadások: Mezőgazdasági szakjogász, adószakértő, pályázati szakértő, hitel szakértő, szaktanácsadó, növényvédelmi szakértő

 • Részvétel Gazdanapunkon

  kapcsolatépítés, élményprogramok, nyereményjáték, korlátlan étel-italfogyasztás

 • Zárt facebook csoport

  csak Agrárközösség kártya birtokosoknak, ahol szakértőink Önnek válaszolnak rövid határidővel

Már most döntöttem: érdekel!

“Nagyon segítőkész hozzáállást tapasztaltam az Agrárközösség munkatársai részéről, igazán XXI. századi szolgáltatást nyújtanak, melyet még semelyik hasonló szolgáltató részéről nem tapasztaltam.”
Juhászné Kovács Edit

Agrárközösség tagként Ön egy helyről megbízható és közérthető formában kapja meg maximum 48 órán belül az Önt érdeklő összes információt: pályázatok, mezőgazdasági könyvelés, adózás, agrárjog, szaktanácsadás, agrár közigazgatás, növényvédelem.

 • Személyre szabott pályázatfigyelés telefonos értesítéssel, ingyenes konzultációval

 • Prémium szakmai hírlevél 2 hetente aktuális, pontos, hiteles pályázati, agrár jogi, mezőgazdasági adózási információk és friss terményárak első kézből 

 • Online tudásbázis Adózási, jogi, adminisztrációs, növényvédelmi, agrárfinanszírozás témakörökben szakértőink által írt exkluzív anyagok, előadásaink videofelvételei

 • Részvétel Szakmai napjainkon Előadások: Mezőgazdasági szakjogász, adószakértő, pályázati szakértő, hitel szakértő, szaktanácsadó, növényvédelmi szakértő

 • Részvétel Gazdanapunkon kapcsolatépítés, élményprogramok, nyereményjáték, korlátlan étel-italfogyasztás

 • Zárt facebook csoport csak Agrárközösség kártya birtokosoknak, ahol szakértőink Önnek válaszolnak rövid határidővel

Agrárközösség tag akarok lenni!

Aki gazdálkodik, pontosan tudja mennyifelé kell egyszerre figyelni, de Senki sem lehet egyszerre a földeken és az irodában. Nem várható el egy gazdától, hogy folyamatosan a jogszabályokat bújja! Agrárközösség tagként nem kell utánamenni a kérdéseknek, hanem a válaszok érik el Önt akkor amikor kell. Van hova fordulni, amikor csak a biztos információ lehet megoldás.

Keressen online tudásbázisunkban, vagy ha egyedi kérdés van írjon zárt facebook csoportunkba és szakértőnk 48 órán belül válaszol. Az a nyugalom, amikor tudja, hogy olyan szakértői csapat van Ön mögött, akik mindenben naprakészek, ami jogszabály, adózás, adminisztrációs kötelezettség. Ugye mennyire más ez a mostani kapkodáshoz, tanácstalansághoz képest?

A gazdaság fejlesztése, üzemeltetése sok költséggel jár, tudjuk ezt jól, ezért igyekszünk gazdáinknak kedvezményeket elérni ahol csak lehet!

 • Partnereinknél 5-20 % kedvezménnyel vásárolhat, kiemelt ügyfélkezelést kap

 • kedvezményes gép és inputanyag vásárlás

 • kedvezményes szolgáltatás

 • magasabb felvásárlási ár

 • kedvezményes képzések 

 • kiterjesztett garancia

 • kamatkedvezmények

 • olcsóbb biztosítások (növénybiztosítás, gépjármű biztosítás)

Agrárközösség kártyája mellé most 5 MOL Partner Kártyát rendelhet!

Literenként 7-12 ft kedvezménnyel tankolhatnak Ön és kollégái vagy szerettei az ország egész területén, bármely MOL kútnál. Nem kell egyenleget feltölteni, csak vigye magával a kártyát és mutassa be tankolásnál bármilyen üzemanyagból azonnali kedvezmény!

Létrehoztunk egy telefonflottát kifejezetten Agrárközösség kártya birtokosainknak.

A legnagyobb hazai szolgáltatónál kiemelkedő szolgáltatás minőséget kértünk, és saját telefonos ügyfélszolgálatot, mert szerintünk az Ön ideje drága ahhoz, hogy a telefonszolgáltatónál sorban állva töltse.

És ami a legfontosabb garantáljuk, hogy jóval olcsóbb lesz mint a mostani előfizetése!

Ráadásként Agrárközösség tagjainknak az alábbi ajándékokat küldjük:

Egész éves Adó és támogatási naptárt az Agrárközösség szerkesztésében

Ha Ön maradt már le bármilyen bevallási, fizetési, támogatásigénylési határidőről akkor tudja milyen bosszantó, hogy persze szólt a könyvelő is, hogy meg kell csinálni, de valahogy mégis elmaradt.

Innentől elég rápillantania éves támogatási naptárunkra, hogy lássa milyen teendő közeleg. Nem fog lemaradni semmilyen könyvelési vagy agrár-közigazgatási határidőről. Elküldjük asztali naptárként és elektronikusan is, hogy kollégáinak is eljuttathassa.

20 liter Lombtrágya

Mezo- és mikroelemekkel dúsítva, 100 %-ban felvehető nitrogén és foszfor forrással, a gyökérzet és termőrügyek/oldalhajtások képzése érdekében, partnerünktől az Agrovációtól 21 000 Forint értékben.

Kíváncsi, hogy kik választanak minket? Nézze meg, hogyan zajlanak szakmai napjaink!

Tegyünk-e ide gazdanap videót?

Pénzt hozunk gazdaságába, nyugalmat az életébe

“2013 óta segítünk a mezőgazdasági vállalkozóknak gazdaságuk fejlesztésében, hogy nekik csak a gazdálkodással kelljen foglalkozni. Ami az irodában zajlik azt a mi szakértői csapatunk biztosítja magas színvonalon.
Közel ezer gazdálkodó már nyugodtan alszik, hiszen megbízható szakértőktől kap folyamatosan pontos és hiteles tájékoztatást.”

Török Gyula
Ügyvezető

Miért hisszük, hogy nálunk jó kezekben van gazdasága?

Sok ügyfelünk járt abban a cipőben , hogy más-más szolgáltatóhoz ment könyvelésért, pályázatért, mezőgazdasági szaktanácsadásért, jogi segítségért és amikor egy konkrét ügyben összegezni kellett a szakértőktől kapott véleményeket, válaszokat a végén még tanácstalanabb lett, mint mielőtt kérdést tett volna fel.

Az évek során annyi ilyen történetet hallottunk, hogy úgy döntöttünk, létrehozunk egy közösséget mezőgazdasági vállalkozóknak, ahová bizalommal fordulhatnak. Ahol pontos, hiteles tájékoztatást kapnak. Szakértőink 100 %-ig megbízhatóak, saját területükön szaktekintélyek.

Az M1 televízió Magyar gazda műsora már sokadszorra kéri fel szakértőinket, hogy nyilatkozzanak  adózási, pályázati témában. Szakértőink cikkei számos országos szaklapban jelennek meg: Agrárunió, Agro Napló Magyar Mezsgye, Haszon Agrár. Szakmai napjainkra sorozatosan több száz gazda jön el.  5 irodánkkal az egész országban szolgáltatunk, 2017-ben több mint 200 szerződött ügyfelünk volt.

És nem utolsósorban mert közösségként hatékonyabb érdek képviseletet nyújtunk, mintha egyedül birkózna az adminisztrációs ügyekkel. Mert ha Ön is tagunk lesz egyedi előnyökhöz jut és százezrekben-milliókban mérhető, hogy évente mennyit spórol.

Nézze meg hogyan jellemeztek minket ügyfeleink!

Szabó Levente

Korrekt csapat és segítőkészek bármely kérdésben. Több projektben is együttműködtünk, minden a legnagyobb rendben volt. Ajánlani tudom mindenkinek.

Tamás Andrásné

144 000 Ft-tal kaptam többet idén, amikor beszállítottam a paprikámat eladásra! Köszönöm Agrárközösség!

Legyen Ön is tagunk és használja ki a közösségben rejlő erőt!

Nézze meg, hogy gazdáink hogy szórakoznak gazdanapunkon!

2017-ben több mint 500-an voltunk, egész napos szórakoztató programokkal vártuk ügyfeleinket.

Font Sándor országgyűlési képviselő és Dr. Gyuricza Csaba NAIK elnök is beszédet mondott.

Ön is eldöntötte, hogy tagunk lesz, már csak 2 kérdés maradt hátra hogyan tud csatlakozni és mennyibe kerül az éves tagság?

Így jön ki a tagság díja:
 • Személyre szabott pályázatfigyelés telefonos értesítéssel, ingyenes konzultációval Értéke: 50.000 ft+áfa.

 • Pályázati Hírlevél 2 hetente aktuális, pontos, hiteles pályázati információk első kézből Értéke: 20.000 Ft+áfa

 • Szakértői cikkek (Adózási, jogi, adminisztrációs, növényvédelmi, agrárfinanszírozás témakörökben Értéke: 100.000 Ft+áfa

 • Részvétel Szakmai napjainkon (Előadások: Mezőgazdasági szakjogász, adószakértő, pályázati szakértő, hitel szakértő, szaktanácsadó, növényvédelmi szakértő). Értéke: 15.000 Ft+áfa

 • Részvétel Gazdanapunkon (kapcsolatépítés,élményprogramok,nyereményjáték,korlátlan étel-italfogyasztás) Értéke: 10.000 Ft+áfa.

 • Mindez mennyibe kerül Önnek 1 évre? 195 000 FT+ÁFA helyett 30 000 Forint+ÁFA.

Akarunk-e itt társkártyát ajánlgatni?!

Már csak ennyi időd van csatlakozni:

[ujicountdown id=”Avada” expire=”2022/09/06 01:00″ hide=”true” url=”” subscr=”” recurring=”1″ rectype=”second” repeats=””]

Agrárközösség éves tagság


 • Személyre szabott pályázatfigyelés

 • Prémium szakmai hírlevél

 • Online tudásbázis

 • Részvétel Szakmai napjainkon

 • Részvétel Gazdanapunkon

 • Zárt facebook csoport

30 000 Ft + ÁFA / év

Havi befizetéssel

Ezt választom!

Agrárközösség éves tagság társkártyával24-szazalek-sporolas-badge


 • Első csomagban szereplő tételek felsorolása

 • Első csomagban szereplő tételek felsorolása

 • Első csomagban szereplő tételek felsorolása

 • Első csomagban szereplő tételek felsorolása

 • Első csomagban szereplő tételek felsorolása

 • Csak a második csomagban szereplő tételek felsorolása

 • Csak a második csomagban szereplő tételek felsorolása

 • Csak a második csomagban szereplő tételek felsorolása

79.990 Ft + ÁFA / hó

Éves befizetéssel (999.990 Ft + Áfa)

Ezt választom!

Használja ki Ön is Magyarország legnagyobb mezőgazdasági közösségének előnyeit!

 • Rengeteg pénzt költöttünk fejlesztésre

  Kollégáink évek óta főállásban nekünk dolgoznak, így Önnek nem kell főállásban köönyvelőt szaktanácsadót alkalmaznia

 • Rengeteg időbe került létrehozni

  Szakmai csapatunk folyamatosan tájékozódik, hogy minden változásból naprakész legyen, képzéseken vesznek részt és ha valami nem egyértelmű például eg pályázati felhívásban, akkor addig mennek, amíg egyértelmű állásfoglalást nem kapnak a kérdésben. Az erre fordított rengeteg idő, így nem az Ön életéből megy el.

 • Több száz mezőgazdasági vállalkozóknak segítünk nap mint nap

  Ügyfeleinket sosem hagyjuk válasz nélkül.  Agrárközösség tagként Ön is biztos lehet benne, hogy megbízható információt kap, ami hasznára válik.

 • Megvalósítható, konkrét, stb.

  Írd ide, hogy miként fog ez használható segítséget adni. Vagyis amit itt kap az nem fog kárba veszni, hanem ténylegesen érezni fogja a saját bőrén.

HA BANKKÁRTYÁVAL FIZET AKKOR AZ AZÉRT JÓ MERT…

 • Kényelmes részletfizetés
  Nem kötelező 1 éves tagságot váltanod, fizetheted automatikusan a bankkártyádról havonta a tagdíjat, így nem kell egy összegben fizetned.

 • ADDIG FOLYTATOD, ameddig akarod
  Nincsen semmilyen kötelezettséged, csak írsz egy emailt nekünk és már meg is szűnt a tagságod.
 • Pénzt takarítasz meg
  Az automata bankkártyás fizetési megoldással lényegesen kevesebb adminisztrációs költségünk van, így ez nem terhelődik feleslegesen Rád.
 • BIZTONSÁGOS
 • GAZDASÁGOS
 • KOMFORTOS

MINDEN KÉRDÉSED MEGVÁLASZOLTUK

A lenti kérdések szinte mindent tisztáznak a szolgáltatással kapcsolatban.
Ha már csak az jár a fejedben, hogy: “Hogyan kérhetem a szolgáltatást?” akkor görgess az oldal legaljára.

A Katapult Klub anyagai 100%-ban digitálisak. Klubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat, mellyel egy online felületen tudsz belépni fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális havi és korábbi havi Katapult Klub anyagaidat.

A Katapult Klub havi két új anyagát minden hónap elején és végén fogod tőlünk megkapni. Mindig, amikor publikálásra kerül az új Klubanyag, megosztjuk azt a zárt Facebook csoportban is. A Katapult Klubba belépve, egy online felületen fogod látni az adott havi és a korábbi hónapok anyagait is egyaránt.

A Katapult Klub havidíját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ezen megoldás a lehető legkényelmesebb számodra, hisz amennyiben szimpatikusnak találod havi anyagainkat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk tőled vonni havonta. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheljük tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért a PayPal cége, a Braintree felel. A bankkártyás fizetés biztonságáról ide kattintva tudsz megnézni egy videót.
A csatlakozásod utáni első terheléstől számított 30 naponta fogjuk automatikusan levonni a bankkártyádról a pénzt minden hónapban.

A Klubtagságod díja fix, minden hónapban 7.990 Ft + Áfa, vagy évente 69.990 Ft + Áfa, nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell.

Ameddig Klubtag vagy nálunk, az idő alatt folyamatosan, a Klubtagságod központjából fogod elérni az aktuális havi és a korábbi hónapok Katapult Klub anyagait. Tehát a Klubtagságod ideje alatt kapott anyagokat, folyamatosan, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok anyagait is.
A Katapult Klub anyagait mindig úgy készítettük el, hogy az a leghatékonyabb haladást tegye lehetővé számodra. Vannak olyan anyagok, amik élő videósak, vannak képernyővideós oktató anyagok és vannak szöveges, képes anyagok is. Mindig az volt az első számú szempont, hogy a legkönnyebben megtanuld, amit tanítani akarunk számodra.
A Katapult Klub havi anyagait mi, azaz Szőke András és Domán Zsolt állítjuk össze, saját online értékesítési tapasztalatainkat, tudásunkat és ötleteinket felhasználva. Tervezzük minél több online értékesítési sikerrel rendelkező hazai vállalkozó meghívását is, így az ő vendéganyagaikkal is találkozhatsz hamarosan.
Minden hónapban a havidíja 30 napos fordulópontján kerül terhelésre a kártyád és kerül levonásra az adott hónap havidíja. Erről a befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a tanulói fiókodba belépve fogsz majd elérni.
Természetesen mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett legyél anyagainkkal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani klubtagságod, az esetben bármikor kötetlenül megteheted. Ilyenkor elégséges ha írsz nekünk egy e-mailt a hello@onlinekatapult.hu e-mail címre és mi 1 napon belül töröljük a klubtagságodat. Ekkor a korábbi anyagokhoz sem fogsz többé hozzáférni.

Ha bármi egyéb kérdése felmerül, ami visszatartaná attól, hogy Agrárközösség tagságot igényeljen, írjon nekünk bátran az agrarkozosseg@gmail.com email címre.

Nem kérdés, kérem a szolgáltatást!
BIZTOSÍTSD BE A HELYEDET! -1270 Days 14 Hours 56 Minutes 53 Seconds
Jegyvásárlás