fbpx
Drónos monitoring rendelés 2018-06-13T07:41:18+00:00

Nem jó a termés?

Akkor segítünk!

4 lépésben megmutatjuk, hogyan növelheti termésátlagát minimális befektetéssel!

1. LÉPÉS

Mérje fel területeit hatékonyan! Tudja meg pontosan, mi kell a növényeinek!

Az nem elég, ha szúrópróba szerűen ellenőrizzük a növények állapotát, mert így lehet, hogy pont az a terület marad ki, ahol a legnagyobb a baj. Ezért 1. lépésként nagyon fontos a teljes körű határszemle, hogy átfogó képet kapjon gazdaságáról!

2. LÉPÉS

Csak arra költsön pénzt, amire valóban szükséges!

Ha tudja, hogy mely növények és mely területek szorulnak segítségre, akkor miért vásárolna növényvédő szert az egészséges populációnak? A feleslegesen alkalmazott szerekkel még árthatunk is a termésnek!

3. LÉPÉS

Kérjen szakértői segítséget!

A világ olyan rohamosan változott az utóbbi évtizedekben, hogy gazda legyen a talpán, aki követni tudja mezőgazdaság legújabb és leghatékonyabb módszereit. Szánjon arra időt, hogy megtalálja az Ön számára megbízható szakértői partnert. Higgye el! Korszerű szaktudás nélkül ma már nem lehet kihozni a területekből a maximumot.

4. LÉPÉS

Legyen nyitott az új lehetőségekre!

Befektetés nélkül nincs nyereség! De mi azt is pontosan tudjuk, hogy Ön csak akkor tud fizetni a szolgáltatásokért, ha jól és hatékonyan működik a gazdasága! Többek között ezért is fogjuk növelni a termésátlagát, ha minket választ.

.

Amennyiben ezzel a négy lépéssel egyetért, akkor tartson velünk és megmutatjuk azt a korszerű módszert, amely Önnek is segíthet!

DRÓNOS MONITORING

Akik már kipróbálták szolgáltatásunkat…

„Két messze nem ideális évben dolgoztunk eddig együtt, ennek ellenére mind minőségben, mind mennyiségben javulást értünk el, kultúrától függően 10-20% termésnövekedést.”

„Nagyon nem hittem benne, de így, hogy garanciát vállalt az Agrárközösség, bele mertem vágni a tesztrepülésbe… Május végén megredeltem a teljes gazdaság felmérését.”

„Már a tesztrepülést követően meggyőződtem arról, hogy a gyomszabályozásban jóval hatékonyabb szereket kell használnunk. Ráadásul csak ott, ahol  tényleg szükséges.”

„Én a számok embere vagyok, és ez a módszer nálam bizonyított… A csapat hozzáállásáról és megbízhatóságáról nem is beszélve.”

Ismerje meg a drónos monitoringot!

A drónos monitoring egy Amerikából származó fejlesztés. Röviden összefoglalva annyit tud, hogy a levegőben egy speciális kamerával képeket készít a területekről és azok állapotáról, amelyekből egy szakértő pontosan meg tudja állapítani, hol található probléma és mely részek szorulnak segítségre, beavatkozásra.

Tegye próbára kockázatok nélkül!

Most Ön is 100%-os garanciavállalással próbálhatja ki a drónos monitoringot. Ez azt jelenti, ha netán nem lenne elégedett a megrendelt szolgáltatással, akkor garantáltan megtérítjük az árát! Miért hagyna ki egy ilyen lehetőséget?!

Hogyan zajlik a szolgáltatás?

Megadja adatait és szakértőnk felhívja Önt időpont egyeztetés céljából. Itt megbeszélik azt is, hogy mire irányuljon pontosan a felmérés.

Szakértőnk ellátogat Önhöz, majd közösen kimennek a földre és lerepülik a táblát.

A felvételeket és a részletes kiértékelést 48 órán belül megküldjük Önnek.

Kollégánk kiterjedt gyakorlati tapasztalata alapján segít, hogy az észlelt problémára mi a hatékony megoldás.

Ragadja meg az alkalmat, hiszen június 30-ig még kedvezményes áron próbálhatja ki szolgáltatásunkat, ráadásul, ha nem elégedett, az árát is megtérítjük!

Rendelje meg a próbacsomagot kockázatok nélkül!

Az adatok megadása után szakértőnk ingyen és bérmentve keresni fogja Önt!

Adja meg a gazdasága típusát!

Válassza ki a próbacsomagját!

A küldés gombra való kattintással kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

Megismerné még részletesebben a drónos monitoring szolgáltatást?

BIZTOSÍTSD BE A HELYEDET! -1270 Days 15 Hours 25 Minutes 43 Seconds
Jegyvásárlás